ARDE GRASIMILE CU CAFEAUA VERDE

Vrei sa slabesti rapid si sanatos? Cafeaua verde elimina grasimea si kilogramele in plus


Cafeaua verde este dusmanul numarul 1 al kilogramelor in plus. Extractul de cafea verde determina eliminarea grasimilor din corp si implicit a kilogramelor nedorite. Multi dintre noi consumam la trezire o cafeaua. Cafeaua de dimineata reprezinta unul din cele mai frecvente tabieturi cunoscute. Ei bine, de acum puteti sa inlocuiti cafeaua obisnuita cu extractul de cafea verde, extract ce te ajuta sa slabesti.

Cafeaua verde este pur si simplu cafeaua neprajita, fara ceva in plus, fara nimic special.
Extractul de cafea verde a devenit centrul atentiei pentru cercetatorii in domeniul nutritiei. Functionarea de principiu a cafelei verzi in slabire se datoreaza in principal actiunii acidului clorogenic ce determina pierderea in greutate si eliminarea grasimii crporale.

GreenCoffeBurner

Un studiu efectuat de cercetatorii indienii a evidentiat ca extractul de cafea determina o slabire de pana la 10 kilograme in decursul a 22 de saptamani. Studiu aparut in jurnalul Diabet, Sindrom metabolica si Obezitate,  a analizat doua tipuri de extracte de cafea verde, unul de 700 si respectiv 1050 de miligrame pe zi.

De asemenea, extractul de cafea verde a fost analizat si testat si de celebrul Dr Oz. Studiul efectuat de acesta a fost facut pe 100 de femei, iar experimentul a durat 2 saptamani. Persoanele ce au primit extractul de cafea au slabit pana la 2 kilogramel, iar celelalte au slabit pana la un kilogram, datorita efectului de placebo. Doza de echilibru stabilita de Dr Oz este de 400 mg extract de cafea verde pe zi.

Pe piata din Romania sunt tot felul de produse ce au la baza extractul de cafea verde, cel mai puternic fiind Green Cofee de 800 mg.

Parerile exprimate pe forumuri despre extractul de cafea verde sunt in general pozitive. Evident, putem sa tinem cont de ceea ce se spune pe forumuri in masura in care ne folosim propria ratiune intr-o directie sau alta. Pana la urma, parerea proprie este ceea care primeaza. 

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER