CURA DE SLABIRE CU USTUROI

Dieta in cura de slabire cu usturoi



Fiind destul de cunoscuta la noi, aceasta cura de slabire cu usturoi reprezenta solutia salvatoare a fetelor de la tara. Este o dieta cunoscuta in special in zonele rurarel, de aceea cura de slabire cu usturoi se mai numeste si dieta taraneasca sau "slabeste babeste".

Cura de slabire cu usturoi necesita un program alimentar mai aletfel. Ea se bazeaza pe ideea de schimbare a metabolismului.

Cel mai important lucru de retinut est acela ca pentru pregatirea ingredientul din cura de slabire cu usturoi, nu trebuie sa folositi tacamuri din metal, lucru usor de dedus, prin faptul ca metalul oxideaza, iar usturoiul isi pierde astfel proprietatile.


Retete din cura de slabire cu usturoi:

Se  aleg 8 catei de usturoi de dimensiuni medii (de preferat romanesti), se curata, se zdrobesc in piulita de lemn sau pe un tocator de lemn (cu ciocanul de snitele tot din lemn), apoi se amesteca cu 250 g miere de albine si 500 ml otet de mere (fara miere, fara zahar) si se baga intr-un borcan de 800g, inchis cu capac. Compozitia se lasa trei zile la rece, in camara, amestecandu-se de doua-trei ori pe zi, cu o lingura de lemn. Dupa cele trei zile, se ia cate o lingura dimineata si alta seara. Un borcan va ajunge o luna. Cand se termina, preparati o cantitate noua si continuati dieta. Veti avea doua scaune pe zi. Efectul usturoiului nu dauneaza stomacului, fiind compensat de cel al mierii. Primele rezultate vizibile apar dupa o luna de dieta.

Aceasta este cura de slabire cu usturoi, si ar trebui sa mai adaug ca, este util sa folositi usturoi romanesc, daca gasiti, sa folositi otet fara miere ori zahar, si de asemenea, sa nu lasati borcanul descoperit.

Va sugerez ca dupa aceasta cura de slabire cu usturoi, sa treceti prin sapte zile de dieta, in care organismul dumneavoastra sa simta o trecere gradata catre o alimentatie normala, dar cumpatata. Nu trebuie sa exagerati cu alimentele, dupa finalizarea celor doua perioade de dieta, pana la urma cura de slabire cu usturoi nu face minuni.

Va atasez mai jos un tabel cu alimentatie pentru sapte zile, ce ar trebuie sa fie o urmare a curei de slabire cu usturoi.


De asemenea, retineti ca aceste sapte zile ce vin duupa cura de slabire cu usturoi, ar trebuie sa ajute organismul sa se adapteze unui regim alimentar normal, motiv pentru care ele sunt indispensabile si trebuiesc legate de dieta propriu-zisa.

Un alt sfat este acela de a continua chiar si doua-trei saptamani aceasta dieta propusa dupa cura de slabire cu usturoi, daca organismul dumneavoastra v-o cere, iar acest fapt, il veti simti.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE