NOU IN SLABIRE - CAFEA VERDE CU GHIMBIR

Obtii o slabire accelerata, daca urmezi o dieta bazata pe un regim alimentar sanatos si cafea verde cu ghimbir


Cafea verde cu ghimbir este ultima descoperire in domeniul slabirii.

Va vorbeam intr-un articol anterior despre efectele benefice ale ghimbirului in slabire, iar despre cafeaua verde am tot discutat de-a lungul vremii.

Ei bine, astazi vorbim de o combinatie fericita a celor doua ingrediente miraculoase pntru slabire - ghimbir si cafea verde.

Se pare ca aceasta este combinatia cu adevarat folositoare pentru o dieta de lunga durata, pentru o slabire sigura si eliminarea unui numar important de kilograme.


Cafeaua verde este cunoscuta ca fiind functionala in curele de slabire, datorita continutului sau in acid clorogenic, un ingredient ce determina arderea grasimilor si slabirea accelerata.

Se pare ca adaugarea ghimbirului la acidul clorogenic reprezinta o imbunatatire semnificativa a proprietatilor utile in eliminarea kilogramelor in plus. De la accelerarea proceselor de ardere, la diminuarea poftei de mancare, la eliminarea kilogramelor in plus, cat si a celulitei, toate acestea sunt datorate combinatiei de cafea verde cu ghimbir.

Continutul mare de antioxidanti prezent in pastilele bazate pe extractul de cafea verde si ghimbir reprezinta apogeul slabirii, dar nu numai. Prezenta acestor oxidanti puternici determina chiar si o incetinire a proceselor de imbratranire.


Acum haideti sa vedem care este secretul acestei formule cafea verde si ghimbir si cum putem sa o obtinem.

In primul rand combinatia poate fi gasita in magazinele online, dar si in magazinele naturiste (gen Plafar) sau in ceainarii. Apoi, aceasta combinatie poate fi obtinuta rapid si acasa, daca aveti un pic de timp.

Combinatia perfecta, in opinia specialistilor se obtine amestecand 3 lingurite de cafea verde cu un vars cutit de pulbere de ghimbir si 200 ml apa. Practic se realizeaza o cafea fiarta cu ghimbir. Se fierbe apa si se adauga cafeaua si ghimbirul si se da in clocot, se lasa 2 minute la foc. Se beau cate doua cani pe zi (o cana de 200 ml), inainte de masa.

Efectele combinatiei cafea verde - ghimbir:

- accelereaza procesele de ardere si stimuleaza slabirea;
- detoxifica organismul si incetineste procesele de imbatranire;
- creste nivelul de energie in corp si combate depresia;
- combinatia este antialergica si are efecte bune in imbunatatirea memoriei;
- reduce substantial pofta de mancare si nevoia de dulciuri.

Daca doriti o crestere a efectului in slabire, puteti sa adaugati la aceasta combinatie de cafea verde si ghimbir, lamaie. La cana noastra de 200 ml se adauga zeama de la o jumatate de lamaie stoarsa.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER