A REAPARUT IN PIATA CAFE FORM

Cafe Form este un produs de slabit cunoscut deja pe piata de la noi


Cu un singur pliculet de Cafe Form pe zi, poti sa pierzi pana la 5 Kg intr-o saptamana; cel putin asa ne transmite producatorul acestui produs.

Fiind un extract 100% natural, Cafe Form te ajuta sa slabesti in mod sanatos, remodelandu-ti in acelasi timp zonele cele mai dificile, ca de exemplu: talia, soldurile si coapsele.

Cafeaua continuta de aceste pliculete Cafe Form este o cafea verde, decofeinizata, astfel fiind accesibila tuturor, fara grija efectului neplacut al cofeinei.

Din studiile clinice a rezultat un succes total in slabirea cu Cafe Form, practic toate persoanele participante la experiment au reusit sa slabeasca.


Efectul de slabire al Cafe Form este potentat de prezenta intr-o cantitate mare a acidului clorogenic. Practic, podusele pe baza de cafea verde sunt clasificate in functie de concentratia in acid clorogenic, iar din acest punct de vedere, Cafe Form se gaseste intr-o pozitie superioara pe aceasta scara ierarhica.

CafeForm

Antioxidantii din cafeaua verde sunt rapid absorbiti de corp, acestia protejand organismul impotriva distrugerii celulelor. Antioxidantii din Cafe Form si din cafeaua verde, in general, sunt mai puternici decat cei aflati in ceaiul verde, acesta este si motivul pentru care slabirea este mai accentuata.

O ceasca de CafeForm inglobeaza 400 mg antioxidanti si 160 mg polifenoli.

O ceasca de cafea verde consumata dimineata reprezinta alterniativa de slabire sanatoasa, simpla si fara batai de cap.

Iata cateva idei extrase de specialisti in urma unor teste clinice efectuate:

- 100% dintre persoanele participante au slabit;
- 100% dintre persoanele participante au pierdut centimetri buni la nivelul abdomenului, taliei si soldurilor;
- 100% dintre persoanele participante si-au pierdut din pofta de mancare, in special din pofta de dulciuri;
- nicio persoana nu a tinut vreo dieta alimentara restrictiva;
- nicio persoana nu a efectuat exercitii fizice care sa 0 ajute sa slabeasca.


Daca vreti sa va imaginati ce putere are CafeForm, este indeajuns sa stiti ca adunate la un loc 100 de cesti de cafea concentrata obisnuita inseamna o singura ceasca de cafea realizata cu un pliculet de CafeForm.

Parerile oamenilor despre acest produs de slabire sunt impartite, insa, cele mai multe pareri converg catre ideea de functionalitate. Noi am urmarit cu interes in timp discutiile de pe forumuri ori alte medii de socializare legate de acest subiect, iar parerile celor ce s-au exprimat inclina catre sublinirea efectelor pozitive in slabire.

Acum, haideti sa vedem si cat costa CafeForm, tinand cont ca fiind nou lansata, veti avea o reducere de 50%:

- pentru o slabire de 5 Kg - o cutie cu 7 pliculete are pretul de 69 de lei;

- pentru o slabire de 7 Kg, 2 cutii cu 7 pliculete are pretul de 99 lei;

- pentru o slabire de 4 saptamani, adica in jur de 12 Kg, obtineti 4 cutii cu cate 7 pliculete, la pretul de 149 lei;

- pentru 6 cutii de CafeForm, adica o slabire de 20 Kg, pretul este de 189 lei, pentru o cura de 6 saptamani;

- daca vrei sa slabesti peste 20 de Kg, trebuie sa optezi pentru varianta de 8 cutii, pentru 8 saptamani, pretul acestora fiind de 229 lei.

- pentru a slabi peste 30 de Kg, pe o durata de 12 saptamani, inseamnand achizitionarea a 12 cutii cate 7 pliculete, trebuie sa platiti un pret de 299 lei.

De retinut este ca, daca veti cumpara mai mult de 4 cutii, veti primi cadou un AbdoSlim. AbdoSlim sunt niste prasturi ideali pentru eliminarea toxinelor din organism care stimuleaza arderile.

Dupa parerea noastra, merita incercata aceasta varianta de a slabi, mai ales ca discutam de cafeaua verde, adica un produs natural. In loc sa consumati cafeaua dumneavoastra obisnuita dimineata, puteti sa va faceti cafeaua cu un plic de CafeForm.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE