PRETUL CAPSULELOR CU CAFEA VERDE

Indiferent de conceptii si preconceptii, pretul capsulelor de slabit cu cafea verde este mic in comparatie cu cel al dietelor


Cand vine vorba de slabit cu bani putini, va dam un pont: pretul capsulelor cu cafea verde este mult mai maic in comparatie cu cel al unui regim alimentar.

Da, ati auzit bine, este mai ieftin sa slabesti cu capsule decat cu diete. Iar daca ne referim strict la casulele de slabit ce au la baza extractul de cafea verde, pretul scade simtitor.

Daca anii trecuti, aceste capsule nu erau deloc ieftine, pentru ca, nu existau asa multe variante pe piata din Romania, in prezent, diversitatea a crescut exponential, iar oferta este din ce in ce mai mare.


Astazi gasim pe piata romaneasca aproape toate caspulele de slabit pe baza de cafea verde. De la concentratiile cele mai mici pana la cele mai ridicate concentratii in acid clorogenic, componenta ce da consistenta intr-un regim de slabire bazat pe aceste caspule atat de celebre.

Lucrurile sunt normale, din punctul nostru de vedere, este vorba de principiul cererii si ofertei.

Chiar daca exista si pareri negative despre cafeaua verde, in special pe acele forumuri ce promoveaza alte tipuri de produse de slabire, totusi, experientele proprii ale celor ce au consumat astfel de caspule cu cafea verde, sunt mult mai multe si pot da o mai corecta opinie despre efectele reale ale acestor pastile.

Astazi gasim aproape in orige magazin naturist astfel de capsule cu cafea verde. De la Plafar, adica de la magazinele stradale specializate in produse naturiste, pana la magazinele online de gen. Ba mai mult de atat, cafea verde a inceput sa se comercializeze si in supermarketuri, fapt ce confera acestui produs o anumita "greutate" de piata.

Cred ca principalul motor al acestei diversitati legate de cafeaua verde se datoreaza in special parerilor pozitive a celor ce au consumat-o, pareri ce au ajuns la urechilor multora, in special pe forumuri, pe facebook, pe bloguri, etc.

Asadar, noi ne-am propus sa analiza pretul capsulelor cu cafea verde de pe piata romaneasca, motiv pentru care, haideti sa vedem si cateva cifre:

Cafea Verde Lipostop 30cps de la Greeny Center - Magazin Online
Pret 47 lei

Cafea verde 60cps DVR Pharma de la Plafar Online Imunostim
Pret 78 lei

Supliment alimentar Green Coffee Extract Cafea Verde de la Medical Active Srl
Pret 154.92 lei

Cafea Verde 60cps, Producator: DVR PHARM, de la Vegis.ro   
Pret 78.67  Lei

Green Coffee (Cafea verde) 150cps, Producator: MEDICA, de la Vegis.ro   
Pret 80.05  Lei

Green Coffee (Cafea verde) 60cps, Producator: MEDICA, de la Vegis.ro   
Pret 37.8  Lei

Green Coffee Bean (Cafea verde) 400mg 60cps, Producator: SECOM, de la Vegis.ro   
Pret 94.1  Lei

Green Coffee Bean Complex (Cafea Verde) 30cps, Producator: ADAMS VISION, de la Vegis.ro
Pret 62.17  Lei

GREEN COFFEE COMPLEX 350MG 30CPS (CAFEA VERDE), de la Plantum.ro
Pret 54,41 lei

GREEN COFFEE EXTRACT 180CPS CAFEA VERDE, de la Plantum.ro
Pret 132,73 lei

Evident, acestea sunt doar cateva exemple de produse pe baza de cafea verde. Dupa cum v-am informat anterior, exista o foarte mare diversitate de capsule pe baza de cafea verde, iar pretul este si el intr-o plaja larga, pentru aproape orice buzunar.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER