SUPER SLIM REVINE IN FORTA

Un produs de slabit despre care parerile sunt impartite, apare iar pe piata din Romania


Despre Super Slim stim ca s-a scris mult, s-au spus multe, s-au impartasit multe pareri, atat pozitive cat si negative.

El a revenit pe piata produselor de slabit din Romania, in forta, prin intermediul platformei online Pronapic, dar este comercializat si de alte magazine online, cum ar fi Vegis, Cufarul naturii sau Plantum.

Pentru ca, dupa parerea mea, Super Slim nu este mai rau decat alte produse de slabit, nici mai ineficient, ba dimpotriva, as vrea sa vedem impreuna care sunt informatiile furnizate de producatorul acestui supliment alimentar.
In primul rand am aflat ca Super Slim diminueaza apetitul si creaza o senzatie de satietate, totodata reducand grasiile din sange si impiedicandu-le sa se mai depuna.

Compozitia lui Super Slim este una cat de poate de naturala, produsul in sine continand extracte de fructe cum ar fI; anghinare de ierusalim, konjaku, cartof dulce etc. Toate componentele lui Super Slim sunt beneficie pentru mentinerea sanatatii organismului.

Cercetatori renumiti au constatat eficienta lui Super Slim, datorata continutului in extracte de fructe ce ajuta la topirea grasimilor din organism si la eliminarea kilogramelor nedorite.

Compozitia efectiva a lui Super Slim este urmatoareaa: nuca koncing, extract de garcinia cambogia, mar, kiwi, fibre polizaharidice de tip glucomanani, extract de radacina de tapinambur Helianthus tuberosus, celuloza din cartof dulce si flavonoizi.

Actiunile fiecarei componente in parte fac din Super Slim un adevarat miracol pentru slabire, iar combinatia acestor elemente se pare ca este una castigatoare.

Ca sa slabesti cu Super Slim, specialistii recomanda sa iei o singura pastila pe zi, dimineata, inainte de micul dejun. Per total, o cura cu Super Slim nu trebuie sa depaseasca 3 luni. Varsta pentru care se recomanda acest produs de slabire este cuprinsa intre 16 si 65 de ani.

Exista si o etapizare a administrarii lui Super Slim, astfel:

- I etapa de slabire este de 3 luni. Timp de 3 luni se administreaza 1 capsula /zi, dimineata, inainte sau dupa micul dejun.

- a II-a etapa de mentinere a greutatii este de 1 -2 luni. Timp de 1-2 luni se administreaza 1 capsula la 2 sau 3 zile (pentru mentinera organismului in a recunoaste super slim in perioada de minirepaus.

Daca doresti sa slabesti mai mult, poti relua dupa o pauza de 3 luni, cura cu Super Slim.

In timpul perioadei de cura cu Super Slim, se recomanda consumul ridicat de apa, fructe si legume.

Iata care sunt si optiunile de cumparare ale lui Super Slim:

- in magazinul online Plantum, exista capsulele de super slim 30cps la promotie, le puteti achizitiona la pretul de 41,70 lei VEZI AICI SUPER SLIM PLANTUM;

- in magazinul online Vegis gasiti de asemenea doua produse Super Slim - anume, Super Slim 30cps si pachetul Super Slim. Primul are pretul de 43,36, iar al doilea il puteti achizitiona la pretul 73,19 lei.

- de la Cufarul naturii puteti de asemenea achizitiona Super Slim in doua variante: 30 de capsule ori 30 de tablete.

V-am spus de la inceput ca despre Super Slim se cunosc si pareri pozitive si negative, insa, un lucru nu v-am spus: este un produs de slabire foarte folosit. Asadar, Super Slim este foarte folosit in curele de slabire, fapt ce explica realul interes pentru acest produs.

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER