CUM SLABESTI SANATOS?

Cum sa faci sa slabesti sanatos? Care sunt perioadele cele mai propice petru a slabi?


Una dintre intrebarile pe care o auzim cel mai des in ultima vreme este aceasta: "cum slabesti sanatos?".

Ei bine, pentru ca am trecut peste sarbatorile de iarna si asteptam intrarea in cele ale pastelui, aceasta perioada este una destul de propice pentru a slabi, mai ales ca si motivatia este pe masura.

Daca va intrebati cum sa slabiti sanatos, si mai ales cand este cea mai buna perioada pentru a o face, raspunsul meu este acesta: lasati corpul sa va spuna cum si cand.
Daca invatam sa ne simtim propriul corp, vom avea supriza ca acesta ne transmite semnale puternice despre aproape orice semn de disfunctionalitate, chiar si despre perioada cand ar trebui sa ne apucam de slabit.

Desi nu suntem intr-o perioada in care slabitul sa fie unul usor, avand in vedere ca ingredientele de baza ale dietelor lipsesc de pe tarabe (legume, fructe proaspete), totusi, foarte multi dintre noi dau zor cu slabitul, pentru a intra in vara cu un corp frumos.

Recomandarea mea este sa lasati intai iarna sa treaca si apoi sa va supuneti organismul la diverse restrictii, in special pentru ca iarna avem nevoie de foarte multa energie, corpul nostru consuma foarte multa energie. Daca noi il vom priva de aceasta energie, s-ar putea ca el sa 'riposteze' neplacut.

Asadar, nu suntem intr-un anotimp prielnic pentru diete drastice. Acum recomandarea mea este sa va indreptati catre produsele de slabire ajutatoare, cele care diminueaza apetitul si cele ce stimuleaza arderile. De asemenea, va recomand curele de slabire pe baza de lactate (iaurturi, branzeturi slabe) si fibre (fulgi de ovaz fara zahar adaugat). Puteti sa va axati in aceasta perioada si pe consumul de citrice, portocale, grapefruit si pomelor, foarte potrivite pentru cei ce doresc sa slabeasca sanatos. Puteti inlocui masa de seara cu o masa de fructe exotice (portocale, grapefruit, pomelo, mandarine, etc - fara banane).

Daca totusi va hazardati catre dietele restrictive, va recomand sa veniti cu un supliment de vitamine si minerale, pentru ca organismul dumneavoastra sa nu sufere prea tare. Ca sa slabiti sanatos, trebuie sa aveti grija de corpul dumneavoastra in ansamblul lui, altfel, dietele sunt in zadar. Nu cred ca va doriti sa slabiti si sa va imbolnaviti in acelasi timp.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE